2e handsmarkt Tovervogel Oisterwijk

Voorafgaand aan de 2e handsmarkt waren er al een tweetal acties gestart. Een “lege flessen actie” en een “kleding inzamelingsactie”.De leerlingen hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk ruchtbaarheid te geven aan de 2e handsmarkt. Buren, vrienden en familie waren persoonlijk uitgenodigd om de markt te komen bezoeken. Er stond al een groepje mensen te wachten toen op woensdagochtend om 10.45 stipt de deuren opengingen. Leerlingen van groep 8 stonden klaar om de bezoekers te verwelkomen.

Door het hele gebouw verspreid stonden de van thuis meegenomen spullen uitgestald. Uiteenlopend van kleding en overtollig speelgoed tot zelfgebakken koekjes. Voor een klein bedrag kon er iets moois worden gekocht. Iedereen had ontzettend zijn best gedaan. De bezoekers - ouders en wijkbewoners - kwamen in grote getalen, waardoor overal in het gebouw een gezellige drukte ontstond.

Enthousiaste, vrolijke gezichten en een prachtige opbrengst van maar liefst € 1600,- Tegelijkertijd hebben een heleboel spullen een tweede thuis gevonden. Een uitslag waar alle deelnemers ontzettend trots op mogen zijn.